Josmaily Johannes

Zang

Josmaily Johannes is op 5 november 2001 te Apeldoorn geboren.

Sinds dat Josmaily kon praten zong ze al mee met veel liedjes. Zo wist ze zelf al dat ze wilde zingen en dansen. Josmaily is op haar vierde levensjaar danslessen gaan volgen bij de dansvereniging “Wensink Dance Masters” in Apeldoorn. Hier heeft ze meerdere jaren gedanst. Haar eerste debuut was in Orpheus. Ze heeft in verschillende shows Gedanst voor dit bedrijf tot haar 13e levensjaar.

Op Josmaily’s 6e levensjaar wilde ze graag beter leren zingen en haar stemcontrole weten te verbeteren. Josmaily ging zowel groepszanglessen als privélesssen volgen.

Toen Josmaily 8 was wilde ze graag een instrument leren bespelen. Dit was viool of piano. Uiteindelijk heeft ze gekozen om piano te leren spelen, en is ze pianolessen gaan volgen. Hierbij heeft ze meerdere malen opgetreden als pianist. Op jonge leeftijd heeft Josmaily vaak mogen optreden.

Toen Josmaily’s 14 was is ze bij Tim Koldenhof Producties zanglessen, danslessen en Acteer lessen gaan volgen. Dit heeft ze een jaar gedaan. Vervolgens is ze bij Tim Koldenhof de vooropleiding Dans/Zang gaan volgen en daarnaast losse Lessen film acteren. Hierbij heeft ze vele optredens mogen doen. Zo heeft ze bijvoorbeeld mogen dansen bij Serious Request 2017.

Toen Josmaily klaar was met de middelbare school koos ze er voor om een creatieve opleiding te gaan volgen. Zo koos ze om auditie te gaan doen bij De Nederlandse Musical Academie, Te Arnhem. En is ze aangenomen op deze opleiding. Josmaily heeft mooie mogelijkheden gekregen. Zo heeft ze in meerdere dinnershows mogen staan vanuit Studio 26. Ook heeft ze in musicals gespeeld, zoals Assepoester. Hier had ze de rol van Assepoester. En heeft Josmaily veel nieuwe samenwerkingen mogen ondergaan, waaronder meer met. Marleen van der Loo, Erwin van der Wouw, Marc Forno, Jaqueline Aaronson, Silencio Pinas en Sjoerd Aarends. Josmaily zal in het vervolg van 2022 haar diploma van De Nederlandse Musical Academie in handen mogen aannemen. En zal ze afgestuurd zijn aan De Nederlandse Musical Academie.

Momenteel bespeelt Josmaily de Piano in de kerk en zingt ze hierbij. Josmaily heeft veel podia’s mogen proeven, ruiken en ervaringen op mogen doen in de afgelopen jaren. Nu kijkt Josmaily erg uit naar wat haar toekomst haar zal brengen. Waarin zij meer van haarzelf zal laten zien en horen.